Kvalitetsbordplader - effektivt forarbejdning, levering & montering

Få de bedste priser på din køkkenbordplade lokalt.

tilbud_16500

Vores udstilling har et kæmpe udvalg af råplader, hvor du kan finde lige præcis den plade, vi skal forarbejde til at blive din nye bordplade.

I Hillerød kan vi hjælpe med alt hvad et moderne skæreri kan tilbyde af forarbejdning af granit, marmor og skifer.

Kig forbi og se udvalget af råplader og hør fra vores fagfolk, hvordan de mange maskiner kan bruges til bearbejdning af råpladerne.

Hvad enten du gør-det-selv eller entreprenerer med et køkkenfirma, kan vi levere bordpladen perfekt opmålt og monteret. Vi tager gerne dialogen med køkkenfirmaet omkring tidspunkt for opmåling og montering.

Hvorfor vælge FalkeBordplader?

Tilbudsoversigt

Typisk står valget enten mellem levering af bordpladen sammen med køkkenelementerne, eller efterfølgende opmåling når køkkenelementerne er på plads. Køber du pladen gennem køkkenfirmaet, opmåles pladen på baggrund af køkkenelementernes dimensioner. Der tages derfor ikke højde for ujævnheder eller skæve vægge. Ingen vægge er lige - derfor skjules det ofte bag store lister der går ind over bordpladen. Alternativet er at vente med bestille bordpladen til køkkenelementerne er monteret i køkkenet. Dette giver præcis opmåling der tager højde for ujævnheder, men betyder ofte leveringstider på uger til måneder, hvor du ikke kan tage dit nye køkken i brug.

Vores unikke produktionsmodel, sikrer dig effektiv le af bordpladen. Ifølge aftale med dig eller køkkenfirmaet, booker vi opmåling, forarbejdning og montering af bordpladen ind. Således at dagen efter dine køkkenelementer er opsat, måler vi op og 2-3 dage efter kan du tage dit nye køkken i brug.

Du skal egentlig bare vælge granitten - så klarer vi resten!

Vores unikke arbejdsgang sikrer dig hurtigst mulig levering af din nye bordplade

bordplade_flow
bordplade_flow
bordplade_flow
bordplade_flow