Bearbejdning af natursten: Granit, marmor, skifer & komposit

Falkegranit tilbyder alle former for forarbejdning af natursten, som man kan forvente af et moderne stenskæreri.

På vores naturstensskærerier bliver du mødt vores af dygtige medarbejdere, der sætter en ære i at yde det bedste - faglig stolthed.

Der er sket meget siden sten blev flækket og bearbejdet ved håndkraft. Det gør vi til tider stadig, når vi f.eks. flækker marksten - men for det meste benytter vi vores moderne maskiner.

Vi har både erfaringen og ekspertisen til løse både simple og komplekse forarbejdninger. Om du ønsker dine marksten flækket med håndkraft eller præcisionsudskæring i stenplader på vores CNC maskiner - så er du velkommen i vores lokale stenskæreri i Hillerød.

Vores maskinpark råder bl.a. over:

  • Stensave der klarer alle former for natursten
  • CNC styrede stenfræsere
  • Stenpoleringsmaskiner

Se galleriet med et udvalg af vores maskiner længere nede på siden.

Det nytter naturligvis ikke meget at have fint maskineri, hvis ikke man har ekspertisen eller erfaringen til at benytte dem. Derfor finder du i begge stenskærerier top-professionelle fagudlærte medarbejdere der kan hjælpe dig videre med dit projekt.

Er du håndværker og mangler en tilskæring af en plade eller udskæring til vask - så kig forbi og vi hjælper dig, mens du venter. Ved større opgaver eller enterpriser hjælper vi dig selvfølgelig også gerne.

Kig forbi et af vores stenskærerier, eller læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Klik her for at se vores erhvervsside